За нас

История

Фирма „ Кузеви Стил ” ЕООД е създадена през 1995г. и е специализирана

в производството и продажбата на спални комплекти, олекотени завивки, чаршафи, възглавници и някои по – дребни изделия свързани с домашния уют.

Със своят над 25 годишен опит и благодарение на упорития си труд, фирмата е изпълнила  редица поръчки за обзавеждане със спално бельо, завивки и други продукти множество хотели,  детски градини, болници и ресторанти .

„Кузеви Стил” се стреми  да поддържа богат асортимент от материи и десени – доказани с гаранция и качество.

От момента на създаването си нашата основна дейност е непрекъснато подобряване на качеството на предлаганите продукти с цел все по- пълно удовлетворяване потребностите и изискванията на клиентите ни.

Дружеството „Кузеви Стил“ в годините се е наложило на българския пазар, предлагайки изключително качествени продукти на отлични цени.

В годините дружеството е направило изключително много подобрения в производствената си база и е внедрило съвременни машини за производство на спално бельо, възглавници и завивки.

Клиентите на „Кузеви Стил“ имат възможност да открият богат асортимент от нашите продукти  в магазините ни, които се намират  в гр.Казанлък и гр.Пазарджик, както и в онлайн средата чрез новия онлайн магазин.

Вярваме, че това е начинът да постигнем дългосрочни взаимоотношения и да се върнете да пазарувате отново при нас.

МИСИЯ

Нашата мисия е да създаваме качествени продукти и да ги предлагаме на нашите клиенти, които в голямата си част са и наши приятели.

В годините сме се доказали, като лидери в производството на спално бельо, възглавници, завивки и други продукти.

Няма дом в България, където да няма дори и един продукт изработен от нашето дружество.

Нашият девиз е : „Кузеви Стил“ – ние завиваме България!

Чрез упорит труд и много безсънни нощи „Кузеви Стил“ са доказали, колко важно е да бъдеш отговорен и да успяваш, да  задоволи и най-изтънчения вкус на всеки клиент.

За нас е огромно щастие, когато виждаме усмивки по лицата на нашите клиенти.

За нас е огромно признание, когато посрещнем отново и отново доволните клиенти в нашите магазини.

За нас е огромна чест, че ни гласувате доверие и ние допринасяме за вашия домашен уют и комфорт, завивайки се с нашите продукти.

За нас е огромно предизвикателство да ви предложим най-доброто на пазара.

За нас е радост, когато създадем нашите продукти и вие ги използвате във вашето ежедневие.

Гордеем се с постигнатите резултати в годините и сме сигурни, че сме стоплили поне едно сърце.

Огромно удоволствие за всички нас е когато видим в очите на  нашите служители, сътрудници, партньори, щастието от добре свършената работа.

За да постигнеш успех в това нелеко начинание сте нужни и вие – нашите клиенти, които в годините ставате  наши приятели.

Производство

Производството на компанията се осъществява в собствена производствена база, намираща се в град Казанлък, област Стара Загора, Централна България.

Разполагаме с модерно оборудване и професионален екип с дългогодишен опит в шивашкия бранш, заедно с млади и мотивирани за успех личности, стараещи се да задоволят изтънчения вкус на всеки потребител.

През годините сме се доказали, че предлагаме на своите клиенти безупречно обслужване и достъпни цени. 

Фирмата разполага с модерни автомобили, чрез които доставяме желаната от Вас стока до всяко кътче на България- бързо и качествено. 

Ако желаете да разгледате нашия асортимент на живо „Кузеви Стил” разполага с няколко обекта в страната. 

Във всеки магазин ще бъдете посрещнати с усмивка и ще получите професионална консултация и приятелски съвет! 

Два от фирмените магазини се намират в град Казанлък. Там ще откриете артикулите задоволяващи и най-изтънчените Ви желания.

Заповядайте и в град Пазарджик, където се намира другия фирмен магазин.

Екипът ни е на Ваше разположение за пълно съдействие в избора на продукти за вашия дом, хотел, ресторант, къща за гости и други.

Предлагаме на нашите клиенти  изработване на бродерия върху хавлия, чаршаф покривка и върху други продукти предлагани от нас по ваша заявка за вашия хотел, ресторант, кръщене и специални поводи.

Производството на дружеството разполага с машини за изработка на бродерия по ваш избор и с ваш проект.

Можем да ви избродираме хавлията за кръщенето, покривката за вашия ресторант, спалното бельо, както и да ви избродираме специални надписи за вашите подаръци.

Възползвайте се от нашите услуги, като ни потърсите на телефоните, които ще откриете в контакти или ни пишете на посочената ел. поща, може да ни откриете и в нашите фирмени магазини.

ВИЗИЯ

Стратегията на “КУЗЕВИ-СТИЛ” ЕООД е непрекъснато да се обновява производството  с нови модели и десени, задоволяващи изтънчения вкус на все по-взискателния потребител.

Тенденцията в производството е да се прилагат нови технологии в шиенето, бродирането и подготовката на материите за ушиване на спални комплекти, олекотени завивки, покривки и други продукти.

Непрекъснато се следят тенденциите в разработката на нови продукти.

Съчетания на цветове и десени за ушиването на спални комплекти.

Участието на дружеството в различни конкурси, изложения и пазари.

Внедряването на екологични материи в нашите продукти.

Създаване на устойчиви партньорски взаимоотношения с различни търговски представители.

Ще продължим да предлагаме на нашите клиенти и партньори качествени продукти на достъпна цена.

Ще продължим да поддържаме нашето мото, че : Ние завиваме България!

Очаквайте много нови продукти и различни модели, които ще внесат хармония и уют във вашия дом, хотел, ресторант и къщи за гости.

Дружеството е реализирало изключително много проекти в изработката на спално бельо и завивки за много хотели, къщи за гости и домове за отдих.

Ще продължим да радваме нашите клиенти със стилни и красиви продукти, желан подарък за всеки от  нас.

Нека хармонията, красота и свежестта присъстват във вашия дом, благодарение на нашите продукти, които произвеждаме с много любов, специално за вас и вашите близки.